Algemene e-mail instellingen

Je wilt je domein instellen maar weet niet zeker welke settings of poorten je nodig hebt? De meeste mail clients pakken automatisch de juiste gegevens op.

Als er gevraagd word naar een servernaam dan vul je mail.jouwdomeinnaam.ext in uiteraard verander je joudomeinnaam.ext met het domein dat je gebruikt.

Zorg dat je uiteraard een SSL certificaat hebt draaien op je subdomeinnaam mail.domeinnaam.ext

inkomende e-mail (POP of IMAP)

Ophalen van e-mail met IMAP:
SSL aan en poort 993 in combinatie met het juiste server adres

Ophalen van e-mail met POP:
SSL aan en poort 995 in combinatie met het juiste server adres

Uitgaande e-mail (SMTP)

Versturen van e-mail vanuit een e-mail applicatie
SMTP server adres (SSL + poort 465).

Versturen van e-mail vanuit een externe webapplicatie
SMTP server adres (SSL + poort 465 of TLS + poort 587 of geen authenticatie + poort 587).

Niet gelukt?

Geen probleem.

Neem gewoon contact met ons op en ervaar onze service!