Domeinnaam

Registreer een domeinnaam en ben direct online in met hosting

Registreer

Domeinnaam registreren

Een domeinnaam registreren doe je snel en gemakkelijk bij Vumo. Alles in eigen beheer mar wel met de support van een Agency. Vumo zorgt ervoor de domeinnamen direct worden geregistreerd. Dus heeft u een goede domeinnaam in gedachten? Of heeft u een bedrijfsnaam waar u het domeinnaam van wilt claimen? Controleer dan snel of deze nog beschikbaar is met de handige domeinnaam check hierboven! U kunt direct zien of uw domeinnaam nog vrij is.

Verhuis

Domeinnaam overzetten

Verhuis uw domein naar Vumo en maak gebruik van onze verhuisservice. Maar direct een afspraak om de wensen met onze specialisten te bespreken.

Registreer

Keuze uit vele extensies

Een domeinnaam extensie is het einde van je domeinnaam denk aan bijvoorbeeld.nl waar .nl in dit voorbeeld de extensie is. van .COM tot .NL veel is mogelijk bij Vumo er is namelijk voor elk type website een passende domeinnaam extensie. Zo creëert u al snel een unieke domeinnaam die u extra uitstraling kan gaan geven. Denk aan een .DE-extensie voor je de uw duitse website, een .SHOP voor een webshop of een .io voor startups. Via de domeinchecker heeft u direct toegang om al deze domeinnamen en de prijzen te bekijken. Domeinnaam al bezet? check ander de whois bij het SIDN wellicht kunt u daar meer informatie krijgen en contact opnemen met de domeineigenaar voor een eventuele overname